Main Page Sitemap

Most popular

99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match 99, match..
Read more
Av disse er DAB den største plattformen og den med størst vekst de siste årene, på tross av at Norge kanskje har verdensrekord i internettilgang..
Read more
Få personlige tilbud, du har kanskje opplevd at mobilselskapet ringer deg etter at du har sagt opp abonnementet ditt og ønsker å gi deg et..
Read more

Dating nettsteder medlemskontingent


dating nettsteder medlemskontingent

en frivillig som påtar deg en rolle i idretten som ikke forutsetter at du er medlem,.eks. Etter ut logging av Min Idrett utføres slettingen av din bruker pålogging samt avsluttnings prosedyrer på din profil i idrettens register. Hvordan legge til familiemedlemmer Logg inn på Klikk på Min profil Klikk på Legg til familie For å legge til familiemedlemmer må man skrive inn Fødsels-/D-nummer, adult dating sim-last ned velge familierelasjoner samt skrive inn fornavn og etternavn slik det står oppført i Det Sentrale Folkeregisteret (DSF). Dette innebrer at du er tilknyttet data markert som "arkivverdig" av et srforbund. Denne tjenesten er fortsatt under utvikling og kan mangle informasjon) Under personvern fanen kan man trykke på linken: Kopi av data i idrettens database Medlemskap Her vises dine og familiemedlemmers registrerte medlemskap. Betalingshistorikk Her finnes en oversikt over alle transaksjoner som er gjennomført via.

dating nettsteder medlemskontingent

Alternativ betaling av klubbavgifter Her finner du faktura med KID og kontonummer Man kan velge å betale med KID. Persondata kontrolleres mot og oppdateres fra Det Sentrale Folkeregisteret. Opprett bruker Du får opp en veiviser. Legg til familie Du kan legge til dine familiemedlemmer fra din egen profil i Min idrett. Adresseendringer hvis du flytter, e-post osv.). Denne må da godkjennes av klubben du søker deg til. Se videoveiledning for avslutte medlemskap her Ønsker du å melde deg ut av en gruppe eller gren, men fremdeles stå som medlem av klubben og eventuelle andre grupper, klikker du på detaljer til venstre for navnet på gruppen eller grenen. Noen klubber bruker ikke NIFs medlemsadministrasjon, KlubbAdmin, og medlemssøknaden kan derfor ikke behandles direkte. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde deg på konkurranser og kurs, samt betale lisens, påmeldinger, og betalingskrav fra ditt idrettslag. Adresseinformasjon, telefonnummer og e-post kan skjules separat og vil ikke vises fra idrettens informasjonskanaler. Nasjonalitet, Fødselsnummer, Etternavn, Fornavn, E-post og, mobilnummer obligatoriske.

Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte. Sikkerhetskoden er de 3 siste sifrene som står på feltet du kan signere på baksiden av kortet. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. For best utnyttelse av tjenestene anbefales bruk av støttede nettlesere og operativsystem, samt bruk av effektivt nettverk.


Sitemap