Main Page Sitemap

Most popular

Der er masser af energi og følelser i vores forhold. Da jeg fandt Michaels profil, virkede det anderledes. Vi er ikke stedet for dem..
Read more
Danske og skandinaviske vikinger hadde en stormaktsrolle i Europa i det meste av vikingtiden blant annet på grunn av den sterke flåten. En forutsetning for..
Read more
Øyene i Østensjøvannet brytes gradvis ned av is og erosjon. Trolsk stemning når disen drev over vannet. ) Trr felles på Bogerudmyra for å ..
Read more

Flott intro linjer for dating nettsteder


flott intro linjer for dating nettsteder

etter artikkeltype). Etter Russlands invasjon av Ukraina og anneksjonen av Krim i 2014, bestemte gruppen at Russland skulle ekskluderes, og det planlagte G8 møtet i Sochi ble flyttet til Brussel og var igjen. Vi oppdaterer eksisterende artikler langt oftere enn vi trenger å skrive nye artikler. Det er første gang en norsk statsminister invitert til et G7-toppmøte. Den eksklusive gruppen startet sin historie utenfor Paris i 1975, da ledere fra davrende Vest-Tyskland, Frankrike, Japan Italia og Storbritannia møttes for å diskutere oljekrisen og en følgende finanskrise.

For å kunne bruke et bilde i leksikonet må rettighetene til bildet vre avklart. Hvorfor skal Erna Solberg på G7-møtet? Rådet har 21 medlemmer, og ledere er Melinda Gates og Isabelle Hudson, og består for øvrig av ledende kvinner fra hele verden, inkludert de to nobelprisvinnerne Leymah Gbowee og Malala Yousafzai. Artiklene skal skrives med stigende vanskelighetsgrad. Lister for oppramsing av informasjon. Les også, trump vil dra tidlig fra G7-møtet i Canada etter at flere har truet med avtaler uten USA. Er balansert og uten et implisitt verdisyn. Bygge en sikrere og mer fredfull verden. Sjangerkravene til en god leksikonartikkel hos oss er at den: Er eksplisitt, presis og forteller det essensielle om temaet. Er analytisk, ikke oppramsende. Leksikon er et samskrivingsprosjekt. Beskriver, ikke forteller, er forsiktig med litterre virkemidler og uten klisjeer.


Sitemap